Nieuw cursusconcept HEIDENHAIN beantwoordt aan behoefte van de klant
Wensen van de TNC-gebruiker centraal

Sinds jaar en dag ondersteunt HEIDENHAIN organisaties bij het realiseren van een maximaal rendement op de TNC besturingen in hun bewerkingsmachines. Een cruciaal onderdeel van deze support is het uitgebreide cursuspakket dat wij aanbieden. Ons bestaande cursusconcept is recent geactualiseerd en speelt daardoor voor de volle 100% in op eigentijdse opleidings-behoeften. Graag zetten wij de belangrijkste vernieuwingen overzichtelijk op een rij.

Voordat wij ons geactualiseerde cursusconcept uitleggen, benadrukken we graag nog eens het belang van onze trainingen. Immers, wie investeert in een kapitaalsintensieve machine inclusief besturing, en aanvullend slechts een fractie van dit bedrag investeert in een bijhorende training, haalt al vanaf dag één het uiterste uit die machine inclusief besturing. HEIDENHAIN NEDERLAND in Ede biedt een scala van cursussen aan in het Nederlands, variërend van TNC programmeercursussen voor eindgebruikers tot en met technische cursussen voor servicetechnici.

De belangrijkste aanpassingen

Minder tijdbeslag voor werknemers
Voorheen volgden medewerkers in twee weken in totaal vijf cursusdagen TNC-programmeren. Bedrijven vonden dat deze opzet in een korte tijd teveel tijdbeslag voor hun medewerkers opleverde. Binnen het nieuwe cursusconcept volgen deelnemers vier lesdagen verdeeld over meestal 8 werkweken. Dit biedt een veel flexibelere spreiding waardoor bedrijven hun medewerkers beter beschikbaar houden voor hun eigenlijke werk. Kortom, de ideale combinatie van training en werk.

Flexibel instappen
Ook kunnen medewerkers op veel meer momenten dan voorheen in het jaar instappen op onze TNC programmeercursussen. Dit betekent dat werkgevers hun training optimaal passend in hun werkschema kunnen inplannen.

Modulair én individueel opgebouwd
Eveneens zijn de trainingen voortaan modulair én individueel opgebouwd voor een maximaal rendement. Dit garandeert maatwerk in leren, perfect passend bij de eisen van deze tijd. Elke deelnemer leert en traint in zijn of haar eigen tempo precies de TNC programmeervaardigheden die vereist zijn in de specifieke bedrijfssituatie. Uiteraard stellen wij dit maatwerk voorafgaand aan een cursus op grond van intensief overleg met opdrachtgevers samen.

Meer weten?
Op de website van HEIDENHAIN staat de meest actuele trainingsinformatie, alle inschrijfdata en het inschrijfformulier waarmee u zich direct online kunt aanmelden.