Alles weten over onze besturingen?
HEIDENHAIN heeft digitaal een goed verhaal

Uiteraard zet HEIDENHAIN digitale tools in om gebruikers via internet actueel en compleet te informeren over de inzet van onze producten en training daarvoor. Overzichtelijk en direct toegankelijk delen wij gekwalificeerde informatie over de besturingen voor onze innovatieve oplossingen. Dit doen wij via twee digitale kanalen: www.heidenhain.nl en www.klartext-portal.com/nl. Twee voortdurend groeiende bronnen van gebruikersvriendelijke informatie.

24/7 toegang tot gratis beschikbare informatie
Onze grote, actuele en snel doorzoekbare database biedt gebruikers 24/7 gratis beschikbare informatie. Door voortdurende updates groeit deze database met de dag in zowel inhoud als relevantie. Via internet is veel informatie te vinden op www.heidenhain.nl. Daarnaast bieden wij ons Klartext-portal, vooral gericht op de informatie, trainingen en programmeervoorbeelden van de HEIDENHAIN-besturingen. Deze zijn te vinden onder www.klartext-portal.com/nl. Beide sites bieden informatie in de Nederlandse taal!

‘Ready to download’ programmeervoorbeelden:
Via www.klartext-portal.com/nl/tips krijgen gebruikers direct toegang tot een gigantische hoeveelheid ‘ready to download’ programma’s, uiteraard gratis en deels in het Nederlands.

Uitgebreide bibliotheek
Onder www.klartext-portal.com/nl/media-library/ vinden gebruikers binnen het Klartext-portal onze uitgebreide bibliotheek. Zij krijgen onbeperkt toegang tot een rijke collectie PDF-documenten en de videotheek met onder andere:

  • Handboeken
  • Klartext-magazines
  • Folders / documentatie
  • Technische Informatie
  • Webinars
  • Productvideo’s

Train naar de top
Naast training via het web biedt HEIDENHAIN NEDERLAND in Ede een scala van cursussen aan in het Nederlands. De onderwerpen variëren van TNC programmeercursussen voor eindgebruikers, het gebruik van 3D-tastsystemen, tot technische cursussen voor service technici. Interesse? De informatie en data zijn te vinden op: www.klartext-portal.com/nl/cursussen/

Volop informatie via internet
Aanvullend op het Klartext-portal stelt HEIDENHAIN ook nog andere bronnen via internet beschikbaar. Op YouTube is onder de noemer HEIDENHAINtv een grote variëteit aan instructieve video’s te vinden. Deze bieden snel inzicht in vooral de vele aspecten van zowel bediening als productie. Of het nu gaat over programma-uploads, de werking van TNC besturingen of de karakteristieke eigenschappen van de producten van HEIDENHAIN; wij brengen deze soms met zeer gedetailleerde video’s en 3D-animaties helder in beeld.

HEIDENHAIN op tv!
Via www.youtube.com/heidenhaintv is er toegang tot:

  • Downloads
  • TNC Controls
  • HEIDENHAIN Basics
  • Webinars/tutorial

Gratis abonnement op het Klartext magazine
Het tijdschrift Klartext focust op de HEIDENHAIN besturingen, met tal van reportages over relevante toepassingen uit de praktijk, nieuwe features en ook nieuwe innovaties. De lezers ontvangen Klartext tweemaal per jaar. Voor wie dat wil, bieden wij de geprinte versie of de online digitale variant in het Engels aan. Geef uw voorkeur aan via documentatieheidenhainnl. Het magazine is via dit mailadres te bestellen of via de speciale button op de internetpagina van Klartext, het magazine rondom de besturingen: www.klartext-portal.com/nl/klartext-magazine/