Bezoek HEIDENHAIN op de Metavak 2018

METAVAK Gorinchem 2018

Binnenkort is het zo ver. Op 30 oktober gaat de Metavak 2018 van start. Tot en met 1 november stapt u in Evenementenhal Gorinchem de vakbeurs binnen, waar de hele metaalbranche zich heeft verzameld en waar alle leveranciers u graag de laatste innovaties presenteren. 
HEIDENHAIN is ook dit jaar weer met een stand vertegenwoordigd om onze relaties persoonlijk te ontmoeten. 
Bij de ontwikkeling van onze machinebesturingen wordt er altijd vanuit de gebruiker gedacht. Tijdens de Metavak laten we u graag op onze stand 236 zien waarin de producten van HEIDENHAIN een voordeel zijn in uw productieproces. Denk hierbij aan efficiënter werken, digitalisering, gebruikersgemak en scholing met als doel om sneller en gemakkelijker te produceren? 

 

Beursprogramma:

Maak kennis met de functies van Connected Machining
Extendend Workspace, onderdeel vanConnected Machining, is een extra beeldscherm op de besturing, dat aanvullende informatie geeft. Via Remote Desktop Manager kan de operator met één knopdruk op het toetsenbord van de besturing eenvoudig wisselen tussen het besturingsbeeldscherm en de interface van een Windows-pc. 

De StateMonitor is een softwarepakket waarmee eindgebruikers hun machinepark kunnen monitoren. Ze kunnen het op hun eigen server installeren en krijgen zo op een laagdrempelig niveau heel veel inzicht in het functioneren en de efficiency van hun machinepark.

Meer flexibiliteit, gemak en leereffect voor operators 
Dankzij het vernieuwde cursusconcept kan de machinebediener snel de mogelijkheden van de HEIDENHAIN besturing leren benutten. Dankzij de flexibele instroming is de programmeercursus prima te combineren met de reguliere werkzaamheden en kan het geleerde meteen bij de werkgever in de praktijk ingezet worden. Maar ook voor de ervaren HEIDENHAIN-operator zijn de cursussen interessant om nog meer uit de HEIDENHAIN-besturing te halen door efficiënter te werken. 
Ook na de cursus staat HEIDENHAIN altijd klaar ter ondersteuning op de werkvloer d.m.v. het Klartext-Portal waar gebruikershandleidingen, installatie video’s, tips en nog veel meer te vinden is.
Onze collega’s informeren u graag verder op de beurs. Meldt u zich via onderstaande link aan en bezoek HEIDENHAIN op stand 236. We zien u graag daar.

Tradeshow METAVAK