Bezoek HEIDENHAIN tijdens de DEMOWEEK

“Efficiëntie in iedere dimensie”

Onder het thema Automatiseren met “Efficiëntie in iedere dimensie” bieden 8 topleveranciers de bezoekers een kijkje in de toekomst en tonen bijpassende producten voor de metaalbewerkings-industrie. Tijdens deze DEMOWEEK kunt u bij HEIDENHAIN o.a. de TNC 640 besturing in bedrijf zien op een frees-draaimachine en ook een spectaculaire motor bewonderen, die met hulp van deze besturing wordt geproduceerd.

Kom kijken naar de Thunderbike met een Harley-Davidson motor, want deze oogverblindende motorfiets wordt voor een groot deel (wielen, voorvork, cilinder deksel, kappen aan de zijkant van het motorblok, koplamp, tandwielen etc.) op een frees-draaimachine met een TNC 640-besturing is geproduceerd.

Workshops op machine met TNC 640 

HEIDENHAIN houdt korte workshops op de nieuwe TNC 640 frees-draai besturing, met niet alleen nieuwe mogelijkheden, maar ook met handige programmeertips voor de dagelijkse praktijk. Zij doen dit aan de hand van demo’s van snel programmeren m.b.v. de DXF converter, CAD viewer, schakelen naar andere pakketten als CAD-CAM programmatuur, cyclus 25, etc.

Frees uw eigen memobakje
Tijdens een workshop maakt u een bewerkingsprogramma voor een metalen memobakje of telefoonhouder met een tekst. Aansluitend wordt dit memobakje op de machine met de TNC 640 besturing gemaakt en kunt u het meenemen. Bovendien ontvangt u dan een gratis HIT-licentie waarmee u via internet een complete interactieve TNC-programmeercursus volgt.

Compleet draadloos 3D-tastsysteem voor €4760,-
HEIDENHAIN heeft nu een ongekend aanbod: een kwalitatief uitstekend en compleet 3D-tastsysteem tegen de concurrerende prijs van €4760,-. Dit is inclusief montage op een HEIDENHAIN besturing. Voor montage op andere bekende merken besturingen vraag naar de mogelijkheden.

Programmeerwedstrijd DEMOWEEK 2015, win een GoPro action cam
Voor de DEMOWEEK 2015 hebben we weer een uitdagende programmeerwedstrijd.
Deze keer gaat het om efficiënt meten van een product met behulp van een 3D-taster.
Alle details over deze wedstrijd vindt u in de nieuwe HEIDENHAIN INFO 47. Deze kunt u ook downloaden op www.heidenhain.nl.

Kom ook
HEIDENHAIN ontvangt u graag in de Bayernstube met een bijpassend hapje en een drankje. Meld u nu eenvoudig aan via onderstaande banner:

http://beta.demoweek.nl/registreren/

Demoweek