Bezoek HEIDENHAIN tijdens de World of Technology & Science in hal 10, stand A060

HEIDENHAIN heeft voor bijna iedere speciale toepassing de juiste encoder.

Binnenkort is het zo ver. Op 2 oktober gaat de World of Technology and Science 2018 van start. Tot en met 5 oktober kunt u in de Jaarbeurs Utrecht terecht om alle ontwikkelingen binnen de verschillende werelden te bewonderen. U vindt HEIDENHAIN in de wereld van Motion & Drives waar we u graag de laatste innovaties op het gebied van nauwkeurig positioneren willen laten zien en ervaren. De encoders van HEIDENHAIN zijn ontworpen om aan veeleisende toepassingen in bijvoorbeeld de robotindustrie, medische industrie en automatisering te voldoen. Komt u ook? Meldt u dan nu aan en bezoek HEIDENHAIN op stand A060 in hal 10.

Beursprogramma: 
ECI 4000: roterende encoders zonder eigen lagering
De serie impulsgevers ECI 4000 zijn modulaire systemen zonder een eigen lagering en met een holle as van 90 mm. Bijzonder geschikt voor toepassingen door fabrikanten in de aandrijf- en automatiseringstechniek, in torque motoren en in productiemachines.
Lees meer
                                                                 
Zeer nauwkeurige positionering met ETEL
Met zijn lineaire en torque motoren biedt ETEL, onderdeel van HEIDENHAIN, uiterst nauwkeurige direct drive toepassingen voor bewegingen met nanometer precisie en ook voor high-torque systemen voor industriële toepassingen.
Lees meer
                                            
De absolute open liniaal LIC 2100 met ruime aanbouwtoleranties
De absolute lengtemeetsystemen van HEIDENHAIN voldoen aan zeer hoge eisen als het gaat om nauwkeurigheid en eenvoudige montage met daarbij grote aanbouwtoleranties. Zoals de LIC 2100 die standaard wordt geleverd met een meetlengte tot 3.020 mm en op speciaal verzoek zelfs tot 6.020 mm. Ook is dit systeem bijzonder ongevoelig voor vervuiling.
Lees meer


Komt u ook? U kunt via onderstaande link met onze unieke code uw entreekaart bestellen. Onze collega’s ontmoeten u graag op de stand. Vooraf een beursafspraak maken kan ook via 0318-581800. 

World of Technology & Science 2018