HEIDENHAIN op de TechniShow 2016. Hall 11, stand C 082

Besturing TNC 640 werkend opgesteld
Op onze stand kunt u onze besturing TNC 640, gekoppeld aan een freesdraaimachine en voorzien van o.a. de optie Dynamic Efficiency en Dynamic Precision aan het werk zien. Bedien de 3Dsimulatie op de besturing TNC 640 zelf en ervaar zo de vele nieuwe voordelen! 

Besturing TNC 620
Ook de besturing TNC 620, geschikt voor freesmachines tot 5 assen, is uit te rusten met de software van Dynamic Efficiency en Dynamic Precision. Op een programmeerplaats kunt u zelf het gebruiksgemak ervaren.

Werkstukken en gereedschappen automatisch uitrichten en meten
Uiteraard tonen wij u ook de mogelijkheden van onze 3D-tastsystemen, uitermate geschikt voor gebruik op freesmachines en bewerkingscentra. Het uitrichten en meten van werkstukken gebeurt hiermee automatisch, snel en zeer nauwkeurig.

BEURSAANBIEDING: Tastsysteem voor € 4900,00, met terugverdien-garantie
HEIDENHAIN heeft nu een ongekend aanbod: Een kwalitatief uitstekend en compleet 3D-tastsysteem tegen de concurrerende prijs van € 4900,00 waarbij wij óók zorgen voor een snelle montage, gebruiksinstructie en begeleiding tijdens de eerste fase van de daadwerkelijke productie. Ook te gebruiken met andere merken besturingen, zoals Fanuc, Okuma of Siemens, vraag naar de mogelijkheden.

Kom kijken naar de Thunderbike
Op onze stand tonen wij ook een fraai resultaat van de TNC 640 besturing op een frees-draaimachine.  De indrukwekkende Thunderbike, voorzien van een motor van Harley-Davidson, is voor een groot deel (wielen, voorvork, cilinder deksel, kappen aan de zijkant van het motorblok, koplamp, tandwielen, etc.) op een frees-draaimachine met een TNC 640-besturing gefabriceerd. Overtuigender kunnen de productiemogelijkheden van de TNC 640 bijna niet worden getoond.