Kom naar de DEMOWEEK 2019

Tijdens de DEMOWEEK opent HEIDENHAIN het nieuwe Application Center waar u met al uw programmeer- en applicatievraagstukken terecht kunt

Tijdens de DEMOWEEK opent HEIDENHAIN letterlijk de deuren van het nieuwe Application Center waar demonstraties en workshops worden gehouden en waar u, dankzij de moderne 5 assige simultaan freesmachine van Promas, de Hedelius Acura 65, met al uw programmeer- en applicatievraagstukken terecht kunt.

Samenwerken aan een topprestatie
HEIDENHAIN denkt graag met u mee: wat is er voor nodig om uw werkstuk snel, stabiel en efficiënt te produceren? U heeft een team nodig om het beste resultaat te behalen, alle facetten moeten aanwezig zijn om aan de juiste eindkwaliteit te voldoen. Net als bij de Formule 1 draait het met verspanen om snelheid, efficiency, know how en materialen om een topprestatie te leveren. Bij HEIDENAIN zorgen we voor de juiste besturing, waarbij de opties van Dynamic Precision, Dynamic Efficiency en de functies in het pakket van Connected Machining u deze mogelijkheid biedt. Op onze machine kunnen we alle opties in de praktijk brengen, waarbij u een volledig ontwerp en productieproces doorloopt en aan het eind van de dag met uw eigen geproduceerde F1-auto naar huis rijdt.

Welkom bij de TNC Club Ook introduceert HEIDENHAIN tijdens de DEMOWEEK de TNC Club, het HEIDENHAIN lidmaatschap dat u vele voordelen biedt, zoals aantrekkelijke aanbiedingen voor verdere training en seminars, speciale gebruikersondersteuning, gratis application engineer en vele andere voordelen. Plof neer op onze TNC couch, zodat HEIDENHAIN u met uw vraagstukken kan adviseren. Tijdens de DEMOWEEK informeert HEIDENHAIN u meer over de mogelijkheden van het club lidmaatschap en als u tijdens de DEMOWEEK lid wordt maakt u tijdens de DEMOWEEK kans op kaarten voor de F1 2019 Belgische Grand Prix in Francorchamp.

Aanmelden voor de TNC Club kan op onze locatie tijdens de DEMOWEEK of op de HEIDENHAIN website vanaf 19 maart 2019.

Meer informatie TNC Club:
 
https://www.klartext-portal.com/nl/tnc-club/ 

Demoweek 19-22 maart 
8 Toonaangevende techniekbedrijven, die binnen een straal van 3 km van elkaar gevestigd zijn in de omgeving van Ede en Veenendaal, openen ook dit jaar weer tijdens de DEMOWEEK 2019 hun deuren. De DEMOWEEK biedt een uitstekende gelegenheid om in een ontspannen sfeer de laatste innovaties op het gebied van machining, tooling, meten, software en automatisering te aanschouwen.

‘Verbinden’ als thema 
De DEMOWEEK 2019 staat in het teken van VERBINDEN. Techniek verbindt, kennis bundelen, delen, samenwerken… kortom: smart manufacturing. Onder het genot van een hapje en een drankje vertellen wij u graag alle ins en outs over de nieuwste ontwikkelingen en trends binnen de verspanende industrie.

Locaties en openingstijden 
De DEMOWEEK vindt van 19 t/m 22 maart plaats in Ede en Veenendaal. Op de website www.demoweek.nl vindt u een plattegrond waarop u makkelijk kunt zien waar alle bedrijven te vinden zijn. Tijdens het event zijn alle bedrijven geopend op dinsdag tot en met donderdag van 10.00 – 18.00 uur en op vrijdag van 10.00 – 17.00 uur. Bekijk op de website het schema om niets te missen.