Wij verwelkomen u graag op TechniShow 2018!

Van 20 t/m 23 maart a.s. vindt in de Jaarbeurs te Utrecht de TechniShow plaats. Wij ontmoeten u graag op onze stand C072 in hal 11, waar we u laten kennismaken met de laatste innovaties en ontwikkelingen met betrekking tot onder andere Connected Machining. Hieronder geven we alvast een vooruitblik op enkele nieuwigheden die op de TechniShow gepresenteerd worden.

Meld u hier aan voor TechniShow 2018 

NIEUW: maak kennis met StateMonitor

Verbeter uw productiviteit, krijg inzicht in uw machines. Door machine en besturing smart te maken via een koppeling met het bedrijfsnetwerk, krijgt u met StateMonitor tools aangereikt om de productiviteit van uw machines te bewaken en te analyseren. Zo is het mogelijk om de actuele (real-time) status tot wel 30 machines te monitoren, met diverse evaluaties. Denk hierbij aan beschikbaarheid, rendement, meldingen van machines, looptijden van programma’s en meer. Welke data er exact wordt weergegeven en hoe deze gegevens en inzichten bijdragen aan uw productiviteit, laten we u graag live ervaren op onze stand tijdens de TechniShow.

voor meer informatie over StateMonitor klik hier

Ervaar de vernieuwde CNC Pilot 640 (nieuwe generatie)

Met een nieuw, 15.6” multi-touch breedbeeld display is de bediening van de machine nóg intuïtiever en slimmer dan tevoren. Naast een verbeterde interface is er ook functioneel meer mogelijk. Zo is de besturing uitgerust met TURN PLUS, waarmee u met één druk op de knop een NC-programma maakt. Daarnaast zijn er drie nieuwe kanalen toegevoegd voor asynchroon meervoudige snijopdrachten. Dankzij Load Monitoring wordt de spil- en aandrijvingsbelasting van de machine bewaakt. Het programma vergelijkt vervolgens deze data met de belastingwaarden van een referentiebewerking. U krijgt vervolgens de belastingwaarden overzichtelijk dankzij een grafische weergave. Benieuwd naar alle voordelen en verbeteringen? Op onze stand worden alle innovaties persoonlijk met u doorgenomen.

Haal meer uit uw TNC machine met Dynamic Efficiency & Dynamic Precision

Produceer sneller, stabieler en efficiënter met uw TNC besturing en verbeter de productiviteit met maar liefst 40%. Met Dynamic Efficiency en Dynamic Precision wordt het productieproces verbeterd. Onder aan de streep is er aantoonbaar minder afkeur, zijn er minder bewerkingsstappen en hoeft u minder na te bewerken. Hoe dit kan? Kom langs op onze stand voor een live demonstratie door onze specialisten.

LIVE X-PERIENCE: creëer zelf een peper/zout set aan de freesmachine!

Hoe (eenvoudig) is het om zelf een werkstuk te produceren aan een freesmachine? Ervaar het zelf op onze stand tijdens de TechniShow. Het werkstuk wordt gefabriceerd met behulp van de vernieuwde TNC 640 besturing en Dynamic Efficiency & Dynamic Precision, waardoor u veel innovaties live in werking ziet. Maak kans om zelf een peper/zout stel aan de machine te maken (en mee te nemen!) of kom langs om dit proces te aanschouwen.

TechniShow 2018