NIEUW: TNC7 – de toekomst start nu

Met de CNC-besturing ondersteunt TNC7 de gebruiker in elke fase van het proces, van het eerste ontwerp tot aan het werkstuk. Van eenmalige opdrachten tot serieproductie. Van eenvoudige sleuven tot complexe contouren en van machine-instelling tot programma-uitvoering. De TNC7 brengt uw productie naar een nieuw level. De TNC7 geeft machinefabrikanten en experts aan de machine nieuwe mogelijkheden die intuïtief, taakgericht en aanpasbaar zijn.

Het werkstuk en de werkomgeving worden virtueel gesimuleerd voor elke taak, waardoor de gebruiker wordt voorzien van continue 3D visualisatie ondersteuning. Het ontwerp van de TNC7 wordt gecompleteerd door bedieningscomponenten met een geoptimaliseerde ergonomie voor het werken aan de machine.

TNC7 breidt de vertrouwde Klartext-programmering uit met slimme functies en een nieuw ontwikkelde grafische programmering. Vele slimme functies van de TNC7 vereenvoudigen het dagelijkse werk aanzienlijk, bevorderen uw productieprocessen en verhogen uw procesbetrouwbaarheid.

Baanbrekende CNC besturing: perfect design en hoogwaardige componenten
De TNC7 definieert de volgende generatie besturingsontwerpen. Dit gaat veel verder dan een merkbaar nieuw uiterlijk en gevoel. Samen met hoogwaardige hardwarecomponenten levert de TNC7 een geavanceerde, aanpasbare gebruikersinterface en een royaal pakket aan functies. De manier waarop gebruikers de TNC7 bedienen heeft een complete make-over ondergaan. Het resultaat is een soepele en nauwkeurige touchscreenbediening.

Freesmachines kunnen een grote verscheidenheid aan taken aan. Wat bedrijven, teams en gebruikers nodig hebben, is een oplossing die perfect kan worden aangepast aan hun individuele wensen. Samen met de uitgebreide functionaliteit biedt TNC7 maximale flexibiliteit voor het dagelijkse werk. Een gebruiker kan de inhoud van het beeldscherm optimaal aanpassen aan zijn individuele taken en ziet altijd precies wat op dat moment nodig is.

De TNC7 definieert het volgende level van CNC-besturing met zijn nieuwe bedieningsontwerp op basis van goed op elkaar afgestemde hardware en software:

  • 24-inch full-HD antireflectiescherm geoptimaliseerd voor de werkvloer
  • krachtige hardware voor uitzonderlijke prestaties
  • quad-core CPU voor optimale reken- en grafische prestaties
  • zeer snel reactievermogen en soepele gebarenbesturing zonder vertraging

Met de nieuwe TNC7 wordt een nieuwe standaard gezet voor het efficiënt werken met een bewerkingsmachine.

En dit is nog maar het begin! De TNC7 wordt steeds verder uitgebreid. Het doel bij dit alles is om uw productie naar een nieuw level te tillen.