Vertrouwde HEIDENHAIN partners voor automatisering, retrofit en training

HEIDENHAIN Automation Partners: Dit netwerk van specialisten levert software, systeemoplossingen en complete pakketten, met oplossingen voor bijna elke eis.

HEIDENHAIN Retrofit Partners: Haal meer uit uw machines en upgrade ze met de nieuwste technologie. Retrofitting opent nieuwe mogelijkheden.

HEIDENHAIN Training Partners: Deze geautoriseerde HEIDENHAIN trainingspartners over de hele wereld behandelen een breed scala aan onderwerpen om u naar het volgende niveau te brengen.

HEIDENHAIN Automation Partners

Aangepaste automatiseringsoplossingen van ervaren specialisten

HEIDENHAIN-besturingen leveren alles wat nodig is voor flexibele automatiseringsoplossingen in uw productieomgeving. Naast onze jarenlange betrokkenheid bij de automatiseringsbranche met talrijke fabrikanten van gereedschapsmachines, bieden wij nu ons eigen automatiseringspartnerprogramma aan. Samen met onze gekwalificeerde automatiseringspartners zorgen wij voor soepele processen op de kruispunten tussen bewerkingsmachines, robots, palletsystemen en andere automatiseringstaken.

HEIDENHAIN Retrofit Partners

Uw machine efficiënt upgraden met een competente partner

Als u de sterke punten van uw oude machine wilt combineren met de voordelen van een state-of-the-art besturing, of als u een handbediende machine wilt upgraden met een intelligente digitale uitlezing en nieuwe encoders, dan zijn deze en vele andere retrofit-opties mogelijk. Ze zijn vooral de moeite waard bij machines met een groot bereik en een stevig constructie. Onze Retrofit Partners en de dochterondernemingen en distributeurs van HEIDENHAIN adviseren u graag over de volgende onderwerpen:

  • Hoe u snel en kostenefficiënt uw machine kan moderniseren
  • Welke besturingen en digitale uitlezingen voor u zinvol zijn
  • Welk moderniseringsniveau bij uw eisen past
  • Of u ook uw vermogensmodules en motoren moet upgraden

Dankzij de opwaartse compatibiliteit van de TNC-besturingen kunt u de NC-programma's van uw vorige HEIDENHAIN-besturing blijven gebruiken op de meeste huidige TNC-besturingen. Bovendien raakt u door de gestandaardiseerde TNC-bedieningswijze snel vertrouwd met de nieuwe besturing.

HEIDENHAIN-partners voor scholing

Basis- en vervolgcursussen bij gecertificeerde trainingspartners

De afdeling HEIDENHAIN Training selecteert competente trainingspartners voor klanten en certificeert hen regelmatig als HEIDENHAIN Training Partners. Klanten profiteren van voortdurend actuele kennis en hoge kwaliteitsnormen voor beroepsopleidingen. Ontdek het brede scala aan onderwerpen en het nieuwste cursusaanbod van uw lokale trainingspartner. Ook HEIDENHAIN vestigingen bieden trainingen aan.