HEIDENHAIN-services

De service-afdeling van HEIDENHAIN is uw favoriete partner voor uitgebreide ondersteuning van uw HEIDENHAIN-producten.
Ons uitgebreide netwerk zorgt voor professionele on-site ondersteuning.

Met ons oplossingsgerichte serviceaanbod, variërend van reserveonderdelen en ruil apparatuur tot wereldwijde reparatieservices, kunt u kosten en tijd besparen en tegelijkertijd de beschikbaarheid van uw machines vergroten. Meer informatie over ons uitgebreide aanbod.

NIEUW: We kunnen ook workshops op maat maken voor uw specifieke behoeften.

Reserveonderdelen

We slaan een groot aantal originele reserveonderdelen op in ons servicemagazijn, zodat u de huidige onderdelen en onderdelen van maximaal 20 jaar geleden kunt bestellen.

Reparatie-service

Maak gebruik van de reparatieservice van HEIDENHAIN. Onze gekwalificeerde onderhoudstechnici controleren en repareren uw defecte apparatuur snel en betrouwbaar.

Vervangende (ruil) apparatuur

Onze ruilservice zorgt ervoor dat uw machine weer werkt, door u een snel vervangend apparaat te bieden uit onze HEIDENHAIN Service Exchange-inventaris.

Nauwkeurigheid van de machine optimaliseren

Steeds strengere bewerkingstoleranties stellen steeds hogere eisen aan de nauwkeurigheid van de gereedschapsmachine. U kunt de productiekwaliteit van uw machine verbeteren.

Digital Twin

Een programmeerstation van HEIDENHAIN is een exacte kopie van een besturing. Met de Digital Twin brengt u de werkvloer naar de front-office door een bijna perfect model van de machine te creëren.

DAkkS-kalibratie

Verbeter de kwaliteitsborging en het vertrouwen in uw metingen door gecertificeerde kalibratie van uw lineaire en hoekencoders door een gecertificeerd laboratorium.

Ontwikkel met onze op maat gemaakte workshops, de unieke set van vaardigheden en kennis die u nodig hebt. De onderwerpen, planning, locaties en deelnemers zijn geheel aan u.

Meer informatie

HEIDENHAIN Service News

Onze nieuwsbrief HEIDENHAIN Service News, houdt u op de hoogte over de HEIDENHAIN Service afdeling.

Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang informatie en updates.